Bruidskapsel

Enkele voorbeelden van door ons gemaakte kapsels:
Bruidskapsel

Bruidskapsel

Bruidskapsel

Bruidskapsel

Bruidskapsel bij MOOI HAAR

Uw trouwdag is de mooiste dag van uw leven.

Op uw huwelijksdag wilt u er natuurlijk prachtig uit zien en op uw best voor de dag komen. U heeft alle aandacht besteed aan de bruidskleding, maar het bruidskapsel en de bruidsmake-up zijn natuurlijk net zo belangrijk. En daarbij helpen wij u graag!

Laat de mooiste bruidskapsels creëren door Renaissance Coiffure. Wij hebben veel ervaring op het gebied van bruidskapsels. Op uw trouwdag moet alles kloppen: de jurk, de make-up, maar vooral ook je haar. Je wilt een kapsel dat past bij jouw uitstraling en dat het een fantastisch totaalplaatje wordt!

Maak van te voren een afspraak voor een proef-bruidskapsel en proef-make-up, om te bepalen waar u zich het prettigst bij voelt. Deze proefsessie is een uitstekende ‘generale repetitie’ voor de echte trouwdag. We nemen de tijd om te bedenken hoe het kapsel en de make-up er op de huwelijksdag uit gaat zien. Hierdoor weten we meteen hoeveel tijd er nodig is op de dag zelf.

We zullen er alles aan doen om de perfecte look te creëren, zodat u zich op deze mooie dag geen zorgen hoeft te maken en alleen maar hoeft te stralen!


Prijzen Bruidskapsel

Bruidskapsel proef € 79,00
Bruidskapsel € 99,00
Bruidskapsel inclusief proefkapsel € 170,00
All-in bruidskapsel 2x kapsel en make-up € 199,00
proef en trouwdag
Bruidsmake-up € 30,95

Enkele voorbeelden van door ons gemaakte kapsels:
Bruidskapsel

Bruidskapsel

Bruidskapsel

Bruidskapsel