IPL definitieve ontharing

IPL verwijdering
IPL oksel
IPL resultaat
IPL apparaat

IPL definitieve ontharing bij MOOI HAAR

U kunt nu voor altijd afrekenen met ongewenste haargroei, ingegroeide haren en geirriteerde huid na het scheren. Na een succesvolle behandelkuur met de IPL methode, geniet u van het comfort om u niet meer te hoeven scheren, waxen of harsen. De IPL methode is sneller, comfortabeler, effectiever en op termijn goedkoper dan harsen, scheren, waxen of epileren.

Voorafgaand aan een behandeling doen we altijd een gratis intake, waarin we een aantal medische vragen stellen, en bekijken of je huid en haar geschikt is om te behandelen. Na afloop van de intake kun je direct behandeld worden. Het te behandelen gebied dien je 1 dag van tevoren te scheren.

Indien je nog vragen hebt kun je ook altijd vrijblijvend een afspraak voor een intake maken en daarna beslissen of je de behandeling gaat doen.


Hoe werkt IPL?

IPL (Intens Pulserend Licht) staat voor gepulseerd licht dat door middel van een lichtflits op de huid wordt afgegeven, waarna dit licht door het pigment in de haren naar de haarwortel wordt geleid. Daar wordt het licht omgezet in warmte. De haarwortel wordt hierdoor vernietigd, waarna er geen nieuwe haar meer uit kan groeien.

Behandelstappen:

  • De specialist brengt een dunne laag gel aan op de huid
  • Vervolgens wordt het handstuk op de huid geplaatst
  • Na elke lichtflits wordt deze over het te behandelen gebied verplaatst
  • Na de behandeling wordt de huid verzorgd met een speciale verkoelende crème.


Aantal benodigde IPL behandelingen

Gemiddeld zijn er zes tot tien IPL behandelingen nodig. De reden voor de meerdere IPL behandelingen is omdat de haren in verschillende fasen groeien. Elke haar kent een groei-, overgangs- en rustfase. De IPL flitsen zijn alleen actief op de haren die in de groeifase zitten. Tussen de behandelingen zit een periode van +/- 6 weken om alle haren in de groeifase aan te kunnen pakken. Het noodzakelijke aantal behandelingen van een ontharingskuur en het uiteindelijke reductieresultaat is afhankelijk van het huid- en haartype en lichaamslocatie.


Ecuri Record-618 IPL-apparaat

Wij werken met het IPL apparaat Ecuri Record-618. Een absoluut top systeem en voorzien van het CE-keurmerk. Zie de veelgestelde vragen voor alle kwaliteitskenmerken waaraan ons apparaat voldoet.
Onze behandelaars zijn zeer ervaren en vanzelfsprekend gecertificeerd om IPL behandelingen uit te voeren.


Klik hier voor alle IPL tarieven.
Klik hier voor de veelgestelde vragen over IPL definitieve ontharing.