Veelgestelde vragen over Great Lengths & Euro SoCap hairextensions

Klik hier om terug te gaan naar Great Lengths & Euro SoCap hairextensions.
Klik hier voor de prijzen van Great Lengths & Euro SoCap hairextensions bij MOOI HAAR.
Klik hier voor het maken van een afspraak.


Veelgestelde vragen over hairextensions


Zie je dat Great Lengths & Euro SoCap mijn eigen haar niet is?

U ziet NIET dat het uw eigen haar niet is, dat komt omdat Great Lengths & Euro SoCap 100% natuurhaar is. Precies als ons eigen haar heeft het haar haarschubjes, daardoor is het veerkrachtig met een natuurlijke glans. De haren in de extension hebben allemaal dezelfde richting en daarom gaat het niet in de knoop.


Kan het in dun haar worden aangebracht?

Ja, hairextensions zijn ook geschikt voor dun haar, er worden dan dunnere extensions geplaatst. Met 25 tot 50 extensions heeft u aanmerkelijk meer volume en is het makkelijk in model te brengen en te houden.


Hoe lang moet mijn eigen haar zijn om hairextensions te kunnen dragen?

U kunt al Great Lengths of Euro SoCap dragen wanneer uw eigen haar een lengte van circa 4 cm heeft. De specialiste uit het team van MOOI HAAR kan dan een trendy coupe voor u creëren. Voor meer volume dient uw eigen haar circa 10- 12 cm lang te zijn en voor een verlenging dient uw eigen haar circa 12-15 cm lang te zijn.


Hoe moet ik het verzorgen?

De verzorging van het Great Lengths & Euro SoCap haar is gelijk aan de verzorging van het eigen haar. Een verzorgende shampoo en conditioner, aangepast aan uw haar met extensions. Als extra heeft u een speciale borstel nodig, want het enige verschil is het haar kammen met een borstel. Dit in verband met de kleine aanhechtingen van de extensions.


Hoe lang blijft het zitten?

Great Lengths & Euro SoCap kan betreft stevigheid wel een jaar in het haar blijven. Maar… we hebben een eigen haargroei en een natuurlijke haaruitval. Bij een gemiddelde haaruitval en haargroei blijven de normale dikte extensions gemiddeld 5 maanden in het haar. De dunnere extensions circa 3 maanden en de extra dunne circa 6 weken.


Wat kost het?

Dat is per behandeling verschillend omdat het afhankelijk is van de lengte van de extensions, het aantal benodigde extensions en natuurlijk of het eigen haar gekleurd moet worden. U bent van harte welkom voor een geheel vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek in de salon. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.


Ik sport, zwem en ga vaak naar de sauna, kan dat?

Ja. Sporten, zwemmen, sauna en wildparken bezoeken, kortom een eigen lifestyle, geen probleem. Extensions zijn uw eigen haar. Tip: niet elke dag het haar nat laten. Is het wel nat, dan de aanhechting van de extension in ieder geval even droog föhnen.


Föhnen en met de stijltang, mag dat?

Ja, de styling van Great Lengths & Euro SoCap haar is gelijk aan uw eigen haar. Met een stijltang altijd een beschermende film gebruiken, evenals bij het eigen haar. De hitte van een stijltang of föhn niet op de aanhechting van de extension laten komen.


Beschadigt het je eigen haar?

Nee, hairextensions beschadigen het eigen haar absoluut niet. Integendeel: het eigen haar wordt eerder beter. Ten eerste door de beschermende werking en ten tweede door tevredenheid met het model. Uw haar zit beter en valt beter, dus u hoeft het minder vaak te kleuren en/of te föhnen. Het eigen haar wordt al ontzien met één volume behandeling.


De ultieme vraag: is Great Lengths & Euro SoCap van overleden mensen?

Nee! In India schenken mensen hun haar uit geloofsovertuiging aan de tempel. Dit haar wordt door Great Lengths & Euro SoCap ingekocht en met dat geld worden in India onder andere scholen en ziekenhuizen gebouwd, ingericht en ondersteund. Al het haar dat MOOI HAAR gebruikt komt uit Indiase tempels.


Staat uw vraag hier niet bij en wilt u toch nog iets weten?

Neem dan contact met ons op.