• Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 21:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  09:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Volg ons

Nieuwe generatie haarkleuren

MAJIREL GLOW: EEN NIEUWE GENERATIE HAARKLEUREN MET KOELE NUANCES EN INTENSE REFLECTIE

Nieuw bij Kapsalon MOOI HAAR: Majirel Glow.

Eind 2019 heeft L’Oréal Professionnel een exclusieve, koele en heldere kleurlijn gecreëerd. Ontdek Majirel Glow: een nieuw palette van 18 kleuren geboost met koele karakters voor een ultiem geneutraliseerd kleurresultaat. Dankzij de unieke karakterkleuren brengt Majirel Glow 50% meer reflectie en 4x meer helderheid.

 

DE GLOW TREND

De Glow trend in haarkleur: wat betekent het?

De wereld van permanente haarkleur is aan het veranderen: Glow is de nieuwe opkomende kleur: een neutraliserend resultaat, intense reflectie, meer helderheid en koele nuances. Glow in je haar is een nieuwe must-have; een nieuwe generatie haarkleuren die een natuurlijke look met koele nuances en intense reflectie in het haar tonen.

 
NEUTRALISATIE

Dankzij de hoge concentratie koele tinten in de Glow technologie, krijgt het haar een subtiel geneutraliseerd resultaat op alle ondergronden.

REFLECTIE

De nieuwe Glow formule is het meest gebaseerd op reflectie, het brengt het haar meer helderheid voor een natuurlijk resultaat. Je haar ziet er meer glansrijk uit.

HELDERHEID

In vergelijking met een klassieke oxidatieve permanente haarkleur, geeft Glow je haar een verfijnde multi-tonale look met subtiele en heldere grijsdekking tot 30%.

 

WAT IS ER ANDERS?

De kleuren hebben een nieuwe formule.

De nieuwe Glow technologie met intense reflectie en minder basis, behoudt de natuurlijke glans van het haar en geeft een neutraliserend resultaat met meer helderheid en intense reflectie. Majirel Glow is een nieuwe trend gebaseerd op natuurlijke en subtiele heldere kleuren.

 

GLOW VOOR IEDEREEN

Kom naar Kapsalon MOOI HAAR in Breda voor jouw Glow behandeling. Glow is mogelijk op alle ondergronden; natuurhaar of gekleurd haar, licht of donkere basis.

glow