• Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 21:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  09:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Volg ons
raspberry-burbon-hair

Haarkleuren en trends voor 2022

De afgelopen jaren zagen we enkele haarkleur trends opkomen zoals de balayage haarkleuren, ombre haarkleuren en sombre haarkleuren (dat staat voor soft ombre haarkleur). In die stijl worden de haarkleuren voor 2022 doorgezet. Hét woord voor de komende seizoenen: natuurlijk. De haarkleuren zien er weer helemaal naturel uit.

Natuurlijke haarkleuren en balayage

Vorig jaar zagen we veel grijze haarkleuren en felgekleurde haarkleuren, dit jaar zullen we veel meer natuurlijkere haarkleuren spotten in het straatbeeld. Een uitzondering die een tikje minder naturel is, is de rose gold haarkleur. Maar verder gaan we terug naar mooie naturelle kapsels met een natuurlijke balayage. Ook worden de ombre kapsels meer sombre, wat wilt zeggen dat de ombre overgang ook heel natuurlijk en zacht is. De kapsels staan ook heel goed bij de haarkleuren van dit jaar! Zo kan je deze mooie haarkleurtjes zeker combineren met een prachtig lobkapsel of een bobkapsel. Ook komen kapsels met een pony weer hélemaal terug! Een prachtig asblonde haarkleur: asblond wordt een van de haarkleuren die een grote comeback maken komend jaar.

Raspberry Bourbon

Raspberry Bourbon is een trend die ook volledig 2022 is. Voor wie graag een tintje rood in het haar wil proberen zonder all the way te gaan is deze trend perfect.  Dit is een warm-bruine balayage met een rode twist. Het geheel is ontzettend warm door de combinatie van bruin en rood, en er mag zelfs een vleugje paars in het kapsel zitten.

Let op: rode tinten vervagen sneller dan andere kleuren. Er is dus wel wat extra onderhoud vereist bij dit kapsel. Gebruik goede haarverzorging en probeer het niet te vaak te wassen.