• Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 21:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  09:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Volg ons

Vier haartrends voor de herfst & winter 23/24

Trend 1: De bob

Trends volgen een cyclus; wat in is, gaat uit, komt later op als avantgardistisch en wordt vervolgens weer hip. De bob zagen we op de diverse catwalk voorbijkomen en deze trend uit 1970 is volledig terug: we gaan weer voor de bob. Dit najaar doen we ‘m niet te strak en hard, maar het liefst met een lichte golf.

Trend 2: De pony

De bob zoals hierboven beschreven gaat regelmatig gepaard met een pony – maar een pony bij langer haar mag komende seizoenen ook. Er zijn veel varianten: kaarsrechte, los en ook de curtain bangs kunnen nog steeds.

Trend 3: Natuurlijke kleuren en krullen

Golf, slag, pijpenkrullen of kroes; komend seizoen mag je  je natuurlijke haartype laten zien. Naast je eigen haartextuur mag je ook je eigen haarkleur laten zien, of je laten inspireren door de natuur, zoals de kleur van deze aardebruine krullen.

Trend 4: Rood haar

Als ook de modewereld eraan wil, dan hebben we met een échte trend te maken. Rood haar is (samen met grijs) dé top haarkleur voor winter 2023. Er zien honderden, duizenden schakeringen rood en ze maken allemaal, stuk voor stuk, deel uit van de haarkleurtrends voor deze winter. Rood is hip, stoer, up-to-date. En het mooie is: Er is voor iedereen wel een geschikte roodkleur te vinden.