• Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 21:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  09:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Volg ons

Feestkapsels voor de decembermaand

Het is december feestmaand! En juist tijdens de feestdagen mag jouw uitstraling nóg net een tandje mooier. Wie nog op zoek is naar inspiratie voor een decembercoupe is hier aan het goede adres. Want of je nou lang haar, kort haar, krullen of steil haar hebt, er is voor elke haarstijl een prachtig feestkapsel te vinden.
Wij hebben 8 feestelijke kapsels op een rij gezet, wat is jouw favoriet?

Schitterende glamour

Kerst is hét moment om de ouderwetse Hollywood glamour nieuw leven in te blazen. Krul je haar, trek een strakke zijscheiding en fixeer het geheel met flink wat glansspray. 

Casual messy

Houd jij van lekker casual en word je daarom vooral heel blij van kapsels die niet te precies komen? Dan hebben we het perfecte kapsel voor je gevonden. Deze messy look werkt het best op ongewassen haar dat je wat stugger maakt met wat droogshampoo. Steek hier een daar een pluk vast met een schuifspeldje, ga er nog eens lekker door met je handen en fixeer het geheel met wat haarlak. Voilá: een feestelijk kapsel is geboren!

Slag erin

Niets is zo sexy en feestelijk als loshangende lokken met daarin wat slag. Geef je haar extra volume met droogshampoo en haarlak. Het is feest dus big hair mag!

Chique Vlecht

Een mooi vlechtkapsel is prachtig! Mooi bij lange lokken maar ook zeer geschikt voor iedereen met een bob of korter. 

Fonkelende speldjes en sterren

Deze kerst versier je niet alleen je kerstboom, maar ook je haar verdient de nodige versiering! Haarbanden, speldjes of strikken; leef je uit met de mooiste accessoires.

Glitter hard

Supertrend van 2020: glitters in je scheiding! Ideaal als je je uitgroei wilt verbergen of houdt van een statement. Durf jij het aan?

Knottige top

Ga jij voor classy deze feestdagen? Dan is de hoge knot het perfecte kapsel! Draag ‘m strak en glad voor een klassieke look of juist wat rommeliger voor een rauwer randje. 

Rock ’n Roll

Hou jij van stoer? Dan ga je voor de feestelijke kuif. Toupeer het middelste gedeelte van je haar bij de aanzet, leef je uit met haarlak en zet de boel vast met schuifspeldjes. Groot voordeel van deze coupe: rommelig is helemaal prima.