• Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 21:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  09:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Volg ons

Stralend de Koude Dagen Door: Tips voor Perfecte Haarverzorging

De winterse kou brengt niet alleen gezellige feestdagen met zich mee, maar ook uitdagingen voor onze geliefde lokken. Koude lucht, wind en verwarmde binnenruimtes kunnen ons haar droog en breekbaar maken. Maar geen zorgen! Bij Kapsalon MOOI HAAR hebben we de ultieme gids samengesteld om je haar gezond en stralend te houden, zelfs tijdens de koudste dagen.

 1. Hydrateer, Hydrateer, Hydrateer: Net zoals onze huid, heeft ons haar extra hydratatie nodig in de winter. Kies voor een voedende conditioner die diep in het haar doordringt en het hydrateert. Onze professionele haarverzorgingsproducten, verkrijgbaar in de salon, bieden de perfecte oplossing voor het voeden van je lokken.
 2. Bescherm je haar: Geef je haar de bescherming die het verdient tegen de koude weersomstandigheden. Draag een stijlvolle hoed of sjaal om je lokken te beschermen tegen de kille wind. Zijden sjaals zijn ook geweldig om wrijving en haarbreuk te verminderen.
 3. Beperk hittebehandelingen: Tijdens de wintermaanden is het verstandig om het gebruik van hittebehandelingen te beperken. Extreme temperaturen van stylingtools kunnen je haar verder uitdrogen. Kies voor natuurlijke stylingmethoden of vraag onze deskundige stylisten om advies over hittebeschermende producten.
 4. Regelmatige knipbeurten: Een regelmatige knipbeurt is essentieel voor gezond haar, vooral tijdens de winter. Het verwijderen van gespleten haarpunten voorkomt verdere schade en zorgt ervoor dat je haar er verzorgd uitziet. Maak een afspraak bij Kapsalon MOOI HAAR voor een professionele knipbeurt en geniet van een frisse look.
 5. Professionele haarbehandelingen: Gun je haar de luxe van professionele behandelingen. In onze salon bieden we speciale haarbehandelingen aan die gericht zijn op het herstellen van de natuurlijke glans en kracht van je lokken. Laat je adviseren door onze ervaren haarstylisten en kies de behandeling die het beste bij jouw haartype past.

Bij Kapsalon MOOI HAAR begrijpen we de unieke behoeften van jouw haar, vooral tijdens de koude dagen. Onze toegewijde haarstylisten staan klaar om je te adviseren en te verwennen met hoogwaardige haarverzorgingsproducten en behandelingen. Bezoek onze salon en ontdek hoe we jouw haar stralend en gezond kunnen houden, zelfs in de winterse maanden. Maak vandaag nog een afspraak en geniet van de ultieme haarverzorging!