• Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 21:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  09:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Volg ons

Ontdek de Magie van Great Lengths Hair Extensions – Betaalbare Luxe bij Ons!

Bij Kapsalon MOOI HAAR geloven we in het verwezenlijken van je droomkapsel, en daarom zijn we trots om onze specialisatie in Great Lengths Hair Extensions met je te delen! Ben je klaar om je haar een boost te geven en te genieten van de weelderige, volumineuze lokken waar je altijd al van hebt gedroomd? Lees verder en ontdek waarom onze salon de ultieme bestemming is voor betaalbare luxe met Great Lengths Hair Extensions.

Wat maakt Great Lengths zo speciaal? 

Great Lengths staat wereldwijd bekend als dé pionier op het gebied van hoogwaardige hair extensions. Gemaakt van 100% echt menselijk haar, bieden deze extensions niet alleen ongekende kwaliteit, maar ook een natuurlijke uitstraling. Of je nu droomt van prachtige lengte, extra volume of subtiel highlights, Great Lengths biedt de veelzijdigheid om aan al je wensen te voldoen.

Waarom kiezen voor Great Lengths bij Kapsalon Mooi Haar? 

Als gespecialiseerde salon in Great Lengths Hair Extensions streven we ernaar om jou de meest professionele en betaalbare ervaring te bieden. Hier zijn enkele redenen waarom wij je ideale partner zijn voor deze magische transformatie:

 1. Deskundig Advies: Onze getrainde haarstylisten zijn experts in het adviseren van de perfecte Great Lengths-behandeling die past bij jouw haarstructuur, kleur en stijlvoorkeuren.
 2. Hoogwaardige Kwaliteit: Wij gebruiken uitsluitend 100% natuurlijk menselijk haar van Great Lengths, wat zorgt voor een zijdezachte textuur en een naadloze mix met je eigen lokken.
 3. Betaalbare Luxe: Bij Kapsalon Mooi Haar geloven we dat luxe niet duur hoeft te zijn. Onze Great Lengths Hair Extensions zijn niet alleen van topkwaliteit, maar onze tarieven zijn ook vriendelijk voor je portemonnee.

Onze haarstylisten nemen gedurende een adviesgesprek de tijd om naar je wensen te luisteren en een plan op maat te maken. Hierna maken we een vervolgafspraak om de extensions te gaan plaatsen. De Great Lengths Hair Extensions worden vervolgens met precisie en zorg geplaatst, zodat het resultaat niet van natuurlijk haar te onderscheiden is. Binnen no-time stap je onze salon uit met een adembenemende nieuwe look!

Bij Kapsalon MOOI HAAR combineren we vakmanschap met betaalbare luxe, en onze Great Lengths Hair Extensions zijn daar het perfecte voorbeeld van. Ontdek de magie van weelderig haar en transformeer je look met de hoogste kwaliteit extensions zonder je budget te overschrijden. Maak vandaag nog een afspraak en trakteer jezelf op de weelderige lokken waar je altijd al van hebt gedroomd!


Ben je benieuwd naar onze tarieven, bekijk dan onze hairextension pagina. Ook worden hier al je andere vragen beantwoord!