• Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 21:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  09:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Volg ons

Verfris Je Look: De Top Haartrends Voor Voorjaar 2024Haartrends Voorjaar 2024

Het voorjaar is de perfecte tijd om je look te vernieuwen en een frisse start te maken. Dit jaar zien we een aantal spannende haartrends die je zeker niet wilt missen. Bij Kapsalon MOOI HAAR staan we klaar om je te helpen met het vinden van de perfecte stijl die bij jou past. Hier zijn de top haartrends voor voorjaar 2024.

1. Natuurlijke Texturen

In 2024 draait alles om het omarmen van je natuurlijke haartextuur. Of je nu krullen, golven of steil haar hebt, laat je natuurlijke look stralen. Gebruik producten die je haartextuur benadrukken en verzorgen, zoals leave-in conditioners en lichte stylingcrèmes. Dit seizoen gaat het om het vieren van authenticiteit en het minimaliseren van hitte-styling.

2. Zachte Balayage

Balayage blijft een geliefde techniek, maar dit voorjaar zien we een verfijnde versie. Denk aan zachte, natuurlijke overgangen die je haar een subtiele, zongekuste uitstraling geven. Deze methode is ideaal voor wie op zoek is naar een kleur die weinig onderhoud vergt, maar toch altijd fris en natuurlijk oogt.

3. Korte, Speelse Kapsels

Korte kapsels maken een grote comeback dit seizoen. Van de klassieke bob tot de edgy pixie cut, korte kapsels zijn zowel stijlvol als praktisch. Ze geven je look een frisse, jeugdige uitstraling en zijn perfect voor de warmere maanden. Overweeg om textuur toe te voegen voor een speels effect.

4. Accessoires als Blikvanger

Haaraccessoires zijn dé trend van dit seizoen. Van grote, opvallende haarspelden tot delicate diademen en sjaals, accessoires kunnen elke eenvoudige look omtoveren tot iets speciaals. Durf te experimenteren en voeg een vleugje glamour toe aan je dagelijkse kapsel.

5. Gezond en Glanzend Haar

Gezondheid staat centraal in 2024. Glanzend, gezond haar is altijd in de mode, en dit jaar ligt de nadruk op haarverzorging. Investeer in goede shampoos, conditioners en haarmaskers die je lokken voeden en beschermen. Bij Kapsalon MOOI HAAR bieden we verschillende behandelingen aan om je haar in topconditie te houden.

6. Pastelkleuren

Voor de avontuurlijke types zijn pastelkleuren een trend om in de gaten te houden. Zachte tinten zoals lavendel, roze en blauw kunnen je look opfrissen zonder te overheersen. Deze kleuren zijn perfect voor wie iets nieuws wil proberen zonder te dramatisch te veranderen.

7. Lang Haar met Lagen

Lang haar blijft een klassieker, maar dit seizoen draait het om lagen. Lagen kunnen beweging en volume toevoegen aan lang haar, waardoor het levendig en dynamisch oogt. Vraag je stylist om lagen die je gezichtsvorm complementeren en je natuurlijke textuur verbeteren.

Bij Kapsalon MOOI HAAR staan we klaar om je te helpen met de nieuwste trends en technieken. Of je nu een complete make-over wilt of gewoon een opfrisbeurt, wij zorgen ervoor dat je het kapsel krijgt waar je van droomt. Maak vandaag nog een afspraak en stap het voorjaar stijlvol in!