• Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 21:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  09:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Volg ons

HAARBEHANDELINGEN

Voor het team van kapsalon MOOI HAAR in Breda staat klanttevredenheid op de eerste plaats. Zowel als kind, vrouw of man ben je bij ons van harte welkom voor jouw haarbehandeling!

In onze salon kunnen wij elk haartype van een professionele haarbehandeling voorzien. Onze enthousiaste en ervaren kappers werken volgens de meest recente technieken. Wil je graag een andere haarkleur? Iets aparts of een nieuw kapsel uitproberen? Of wil je de laatste trends volgen?

Bij kapsalon MOOI HAAR ontvang je bij elke behandeling persoonlijk advies en krijg je een kapsel dat bij je past, zodat je eigen persoonlijke, mooie kenmerken nóg meer benadrukt worden. Voor een tijdloos, stijlvol of stoer kapsel ben je bij ons aan het juiste adres! Als standaard service werken wij altijd met een hoofdhuid/was massage, zodat je optimaal kunt genieten van je haarbehandeling en ontspannen onze kapsalon verlaat!

Wij bieden diverse behandelingen voor jouw haar aan! Je kunt bij ons terecht voor verven en knippen, bijvoorbeeld als je een totaal nieuwe coupe wilt. Heb je steil haar en wil je prachtige krullen, of een mooie slag? De mogelijkheden zijn enorm als het gaat om een leuke omvorming. Het hoeft geen krul te zijn, maar kan ook een mooi volume worden.

Of wil je juist van krullen naar een steil kapsel? Dit kunnen wij realiseren met de juiste styling, maar wij bieden ook keratine behandelingen aan, voor een langdurig resultaat. Wij brengen uw haar prachtig in model. Voor een feest, trouwerij, maar natuurlijk ook om jezelf te verwennen en er weer tiptop uit te zien.

Wij kleuren jouw haar in de mooiste tinten. Of het nu gaat om het kleuren van een uitgroei, low- en highlights of een moderne balayage. Met een mooie kleurbehandeling, kunnen wij aan je haar een extra dimensie geven. Wij kleuren met L’Oréal Majirel, Dia Richesse en LuoColor.
Ben je op zoek naar een haarverlenging of volumebehandeling? Dan zijn hairextensions de oplossing voor jou! Lees hier meer over op onze hairextension pagina.

Je haar zit snel en perfect in model door gebruik te maken van de juiste tools én stylingproducten. In de salon werken we daarom onder andere met de tools van CHI en de stylingsproducten van L’Oréal Professionnel en Revlon.
Kom langs of maak nu direct een afspraak met een van de kappers van Kapsalon MOOI HAAR in Breda!