• Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 21:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  09:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Volg ons

Over ons

Er is veel dat Kapsalon MOOI HAAR bijzonder maakt, maar het allerbelangrijkst zijn onze kappers. Onze haarstylisten zijn echte liefhebbers van mooi haar. Wij hebben passie voor ons vak, aandacht voor onze klanten en hebben maar één doel: klanten met mooie kapsels de kapsalon laten verlaten!

Persoonlijk advies

Je afspraak bij Kapsalon MOOI HAAR begint met een persoonlijk adviesgesprek, zodat we jou beter leren kennen. Onze gemotiveerde en getalenteerde haarstylisten krijgen zo gevoel bij jouw stijl, persoonlijkheid en uitstraling. Samen nemen we de tijd goed te bespreken wat jouw wensen zijn en hoe we dit kunnen realiseren.

Comfort en ontspanning

Wij vinden het belangrijk dat jij als klant, je bij een bezoek aan ons op je gemak voelt. Daar maken we ons bij Kapsalon MOOI HAAR sterk voor. We besteden veel aandacht aan de beleving in de salon, om hier een fijne en comfortabele ervaring van te maken. Maak het jezelf bijvoorbeeld gemakkelijk met een lekkere kop koffie of thee en een stapel tijdschriften. Kom je voor een langere behandeling? Neem dan gerust je laptop mee om te kunnen werken of kijk ontspannen een filmpje op je tablet.

Ervaren en professionele kappers

Kapsalon MOOI HAAR, is al bijna 25 jaar één van de beste kappers van Breda en gespecialiseerd op het gebied van haarkleuringen en kniptechnieken. Voorheen onder de naam Renaissance Coiffure en sinds 2016 onder de naam Kapsalon MOOI HAAR. Bij ons knippen en kleuren alleen gediplomeerde kappers je haar. Wij volgen met regelmaat vakgerichte trainingen en blijven zo up-to-date in het kappersvak.

Kapper voor kinderen, dames en heren

In onze kapsalon helpen wij zowel kinderen, dames als heren. Behalve knippen en kleuren, bieden wij ook andere behandelingen aan, zoals haarverlengingen door middel van hairextensions, epileren met touw en make-up.

Professionele producten voor het mooiste resultaat

Je kiest bij Kapsalon MOOI HAAR voor een kapper die enkel werkt met hoogwaardige producten, zoals die van L’Oréal Professionnel, Chi, Revlon en Great Lengths. Hierdoor kunnen wij jou de juiste verzorging voor je haar en beste kleuringen garanderen. Ook als je op zoek bent naar professionele producten om thuis te gebruiken, kunnen wij je hierbij helpen.
Een vraag via de website stellen of direct een afspraak bij Kapsalon MOOI HAAR maken kan natuurlijk ook.

Team Kapsalon Mooi Haar Breda

Maak direct een afspraak!

Maak nu je afspraak via WHatsapp