• Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 21:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  09:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Volg ons

Veelgestelde vragen hairextensions

Zie je dat geplaatste hairextensions mijn eigen haar niet is?

Je ziet niet dat het je eigen haar niet is, dat komt omdat de door ons gebruikte merken, Great Lengths, Balmain en Euro So.cap, werken met 100% natuurhaar. Precies als ons eigen haar heeft het haar haarschubjes, daardoor is het veerkrachtig met een natuurlijke glans. De haren in de extension hebben allemaal dezelfde richting en daarom gaat het niet in de knoop.

Kan het in dun haar worden aangebracht?

Ja, hairextensions zijn ook geschikt voor dun haar, er worden dan dunnere extensions geplaatst. Met 25 tot 50 extensions heb je aanmerkelijk meer volume en is het makkelijk in model te brengen en te houden.

Hoe lang moet mijn eigen haar zijn om hairextensions te kunnen dragen?

U kunt al hairextensions dragen wanneer uw eigen haar een lengte van circa 4 cm heeft. De expert uit het team van MOOI HAAR kan dan een trendy coupe voor je creëren. Voor meer volume moet je eigen haar circa 8 tot 10 cm lang te zijn en voor een verlenging moet je eigen haar circa 6 tot 10 cm lang te zijn.

Hoe moet ik het verzorgen?

De verzorging van het Great Lengths, Balmain en Euro So.cap haar is gelijk aan de verzorging van het eigen haar. Een verzorgende shampoo en conditioner, aangepast aan jouw haar met extensions. Als extra heb je een speciale borstel nodig, want het enige verschil is het haar kammen met een borstel. Dit in verband met de kleine aanhechtingen van de extensions.

Hoe lang blijft het zitten?

Great Lengths, Balmain en Euro So.cap kan betreft stevigheid wel een jaar in het haar blijven. Maar, natuurlijk hebben we een eigen haargroei en een natuurlijke haaruitval. Bij een gemiddelde haaruitval en haargroei blijven de normale dikte extensions gemiddeld 4 á 5 maanden in het haar. 

Wat kost het?

Dat is per behandeling verschillend omdat het afhankelijk is van de lengte van de extensions, het aantal benodigde extensions en natuurlijk of het eigen haar gekleurd moet worden. Je bent van harte welkom voor een geheel vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek in de salon.

Ik sport, zwem en ga vaak naar de sauna, kan dat?

Ja. Sporten, zwemmen, sauna en wildparken bezoeken, kortom een eigen lifestyle, geen probleem. Extensions zijn als je eigen haar.
Tip: niet elke dag het haar nat laten. Is het wel nat, dan de aanhechting van de extension in ieder geval even droog föhnen.

Föhnen en met de stijltang, mag dat?

Ja, de styling van hairextensions van Great Lengths, Balmain en Euro So.cap haar is gelijk aan jeeigen haar. Met een stijltang altijd een beschermende film gebruiken, evenals bij het eigen haar. De hitte van een stijltang of föhn niet op de aanhechting van de extension laten komen.

Beschadigt het je eigen haar?

Nee, hairextensions beschadigen het eigen haar absoluut niet. Integendeel: het eigen haar wordt eerder beter. Ten eerste door de beschermende werking en ten tweede door tevredenheid met het model. Jouw haar zit beter en valt beter, dus hoef je het minder vaak te kleuren en/of te föhnen.

Is het haar dat gebruikt wordt voor hairextensions van overleden mensen?

Nee. In India schenken mensen hun haar uit geloofsovertuiging aan de tempel. Dit haar wordt door Great Lengths, Balmain & Euro SoCap ingekocht en met dat geld worden in India onder andere scholen en ziekenhuizen gebouwd, ingericht en ondersteund.

Staat uw vraag hier niet bij en wilt u toch nog iets weten?

Neem dan contact op met een van de specialisten van Kapsalon MOOI HAAR.